SEO optimizacija

SEO optimizacija je jedna ili više strategija digitalnog marketinga, koja garantovano povećava vidljivost, te promet i prihod!

20+ godina radnog iskustva

Osvojite prvu stranu Google pretrage sa našim SEO uslugama

Većina preduzeća se bori da generiše konzistentne potencijalne klijente i prodaju. Kao jedna od najboljih SEO agencija u SAD-u, razvijamo prilagođene SEO usluge koje su dokazano efikasne u privlačenju više kupaca.

Zatražite besplatnu prilagođenu strategiju od naših stručnjaka!

dizajn
seo opimizacija
seo optimizacija
dizajn
ppc usluge
Pridružite se i vi, 1000+ kompanija veruje našoj agenciji.

Pojednostavljen postupak kod prijema.

Naši SEO eksperti su tu da vam pomognu kod detaljne analize i optimizacije ključnih reči, prilikom tehničke SEO optimizacije za bolje performanse, kod kreiranja kvalitetnog i relevantnog sadržaja, kao i kod link building strategije za povećanje autoriteta sajta.

seo-optimizacija

Besplatna SEO analiza?

Hvala Vam! Naše ljubazno osoblje će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku!
 Došlo je do problema prilikom slanja poruke, molimo Vas probajte ponovo.

Šta je potrebno kako bi se sajt pravilno razvijao?

istrazivanje kljucnih reci
Istraživanje ključnih reči

Prave ključne reči vode do kupaca.

Naš tim će sprovesti istraživanje ključnih reči i ciljati ključne reči na osnovu vaših poslovnih potreba. Ključne reči će biti podeljene u tri glavne kategorije: Fokus ključna reč: glavna ključna reč odabrana za svaku stranicu. Primarne ključne reči: skup ključnih reči koje će se pojavljivati u većini opisa i u okviru sadržaja. Long-tail ključne reči: ključne reči koje će se pojavljivati samo u sadržaju sajta.

tehnički SEO
Tehnička SEO analiza

Uradite mali servis vašeg sajta.

Specifični problemi koje možemo identifikovati kroz sveobuhvatni tehničku SEO analizu uključuju: Spore brzine učitavanja, pristupačnost na mobilnim uređajima, usaglašenost sa ADA standardima, loša struktura sajta, neispravni linkovi, nedovoljno metapodataka. Ovi i drugi problemi mogu ozbiljno uticati na performanse vašeg sajta. Takođe, mogu vas koštati potencijalnih klijenata i profita, zbog čega je od suštinske važnosti da tačno znate gde se problemi nalaze.

on site SEO
On-Page SEO strategija

Odmah potom i veliki servis.

Ovo je praksa optimizacije pojedinačnih web stranica sa SEO sadržajem kako bi se rangirale više u rezultatima pretrage i privukle relevantniji saobraćaj. U skladu sa strategijom ključnih reči, bilo za domaći, međunarodni ili lokalni SEO, naši stručnjaci za SEO će vas posavetovati koje stranice vašeg sajta treba ažurirati i osigurati da pretraživači razumeju fokus ključne reči za svaku stranicu.

off site SEO
Off-Page SEO strategija

Sipajmo kerozin i polećemo.

Jedna od najpoznatijih off-page SEO tehnika je izgradnja linkova kroz partnerstva sa brendovima. U ovom procesu, identifikujemo prateće web sajtove koji mogu unaprediti vašu kampanju i gradimo odnose sa njima u vaše ime. Ovo uključuje: Blogove specifične za vašu nišu, relevantne novinske sajtove, strukovne publikacije, forume i online zajednice, profesionalna udruženja.

Kako možemo da ti pomognemo?

Istraživanje konkurencije i ključnih reči

Prvi korak u svakoj SEO strategiji za postizanje konkurentske prednosti je identifikacija vaše konkurencije i poznavanje njihovih snaga i slabosti. Razumevanje konkurencije je ključno, zbog čega je neophodna stalna analiza. Ne samo da možete naučiti najbolje prakse od konkurenata, već možete i izbeći greške koje oni prave. Naš tim će identifikovati kakve SEO kampanje vaši konkurenti sprovode i kako možemo da ih unapredimo. Kompanije koje ne koriste digitalni marketing ili SEO usluge i dalje mogu pronaći načine da poboljšaju svoje rangiranje na Google-u, Bing-u i Yahoo-u za određene ključne reči, čak i ako konkurencija izgleda zastrašujuće. Pitanje je, kako nameravate da ih nadmašite? Naš tim prati sajtove konkurenata kao deo vaše marketinške strategije i osigurava da vaše poslovanje ne propusti nijednu vrednu strategiju koja bi mu značajno koristila.

Tehnička SEO analiza i nadogradnja

Kao jedna od vodećih SEO kompanija u Sjedinjenim Američkim Državama, naši stručnjaci za SEO su dostupni da reše sve tehničke aspekte vašeg sajta kako bi bio usklađen sa svim glavnim pretraživačima. Auditi se sprovode putem internih programa i platformi trećih strana koje podržavaju proces indeksiranja. Kroz sprovođenje ovih procesa, naš tim će identifikovati probleme koje je potrebno rešiti, kao što su duplirani sadržaj, greške u indeksiranju, 404 greške, problemi sa mapama sajta i mnogo više. Mi ćemo se pozabaviti složenostima tehničkog SEO-a kako vi ne biste morali. Pored identifikacije osnovnih problema tehničkog auditiranja, naš tim će takođe pomoći u optimizaciji slika i metapodataka na vašem sajtu, kao i sprovođenju potpune analize konkurenata kako bismo uporedili tehničku performansu vaše veb lokacije sa drugima u vašoj industriji. Rezultat je veb lokacija koja bolje funkcioniše bez bilo kakvih tehničkih prepreka koje mogu dovesti do visokih stopa napuštanja i niskih konverzija.

On-Page SEO Strategija

Mapiramo sve URL-ove koje je potrebno ažurirati i/ili dodati vašoj strategiji, uključujući trenutne i preporučene meta naslove, meta opise, alt tagove i h1 tagove. Idealno je da svaka stranica sadrži jedinstvene title tagove i sadržaj. Korišćenje title tagova na pravilan način može pomoći Google-u da rangira vaš sajt definisanjem teme stranice za korisnike i pretraživače. Ako je tag prazan ili nedostaje, pretraživači mogu rangirati vašu stranicu niže nego što bi inače. Meta opisi se mogu videti na Google-ovim SERP-ovima (Search Engine Results Pages). Oni korisnicima opisuju o čemu se radi na svakoj stranici vašeg sajta. Važno je istaći relevantne ključne reči u meta opisima. Vaša poruka treba da bude jasna i da sadrži poziv na akciju. Nakon implementacije on-page SEO-a, analiziraćemo performanse ključnih reči kako bismo utvrdili koje stranice i ključne reči treba poboljšati. Po završetku, mesečno ćemo re-evaluirati vaš on-page SEO i rešavati sve probleme otkrivene tokom audita, kako bi optimizacija vaših stranica uvek bila u skladu sa najnovijim promenama Google algoritma.

Off-page SEO i izgradnja linkova

Ciljane strategije izgradnje linkova pomažu u povećanju autoriteta stranice i privlače više organskog saobraćaja na vaš sajt. Izgradnja linkova je takođe integralna za vaše rangiranje na pretraživačima, pri čemu visokokvalitetni dolazni linkovi služe da unaprede vašu digitalnu prisutnost i približe vas vrhu rezultata pretrage. Zavisno od zahteva određenih izdavača, prilagođavamo linkove za svakog klijenta na osnovu njihove industrije. Kada su ovi visokokvalitetni linkovi obezbeđeni, osiguravamo da linkovi budu indeksirani i registrovani od strane pretraživača. Dodatno, pratimo performanse stranice u pogledu rangiranja ključnih reči kako bismo bili sigurni da su naši napori u kreiranju sadržaja uvek na pravom mestu.

Content marketing

Naše usluge pisanja SEO sadržaja pokreću proces, koji uključuje iskusni tim pisaca i urednika posvećenih kreiranju uverljivog sadržaja za vašu veb lokaciju. Sprovodimo sveobuhvatne analize sadržaja, procenjujući postojeće materijale kako bismo poboljšali ono što funkcioniše i ispravili ono što ne funkcioniše. Takođe identifikujemo praznine u sadržaju putem ciljane analize konkurencije i razvijamo strategiju za nadmašivanje konkurenata. Koristeći informacije prikupljene u fazi istraživanja ključnih reči, besprekorno integrišemo odabrane fraze u vaš sadržaj za optimalan uticaj na saobraćaj i prodaju. Naši napori kulminiraju u prilagođenom planu sadržaja, koji uključuje regionalnu optimizaciju na osnovu lokacije vaše publike - bilo da je lokalna, nacionalna ili internacionalna. Naši SEO paketi uključuju kreiranje blogova i članaka, sa opcijama za redovno objavljivanje usklađenog sa vašim budžetom i poslovnim ciljevima. Sa testiranim taktikama i fokusom na kvalitetu, naše usluge garantuju sadržaj koji ispunjava visoke standarde i privlači pažnju ciljne publike.

SEO konsultacije i mesečni izveštaji

Revizija može reći šta funkcioniše i šta ne na pozadini vašeg sajta. Na osnovu toga, možemo sprovoditi tehnička poboljšanja i nadogradnje po potrebi kako bismo posetiocima pružili besprekorno iskustvo korisnika. Kao deo vašeg paketa za optimizaciju pretraživača, osiguravamo da je vaša veb lokacija prijateljska za mobilne uređaje i dostupna na svim formatima desktop računara, laptopova, tableta i pametnih telefona. Poboljšavamo brzinu učitavanja veb stranice čišćenjem bilo kakvih problema sa JavaScript-om i CSS-om. Dodatno, naš tim će otkriti bilo kakve potencijalne backlinkove koji su prekinuti - ili linkove koji negativno utiču na vašu performansu na pretraživačima. Ovi linkovi mogu biti odbijeni ili smatrani nesposobnim da prenesu bilo kakav vid autoriteta sa njihove veb lokacije na vašu.

Dokazano najefikasnije SEO usluge – FAQ

Troškovi profesionalnih SEO usluga mogu značajno varirati u zavisnosti od nekoliko faktora, uključujući obim posla, nivo stručnosti SEO agencije ili konsultanta, i gde se nalazite. Međutim, u Srbiji prosečni troškovi profesionalnih SEO usluga kreću se već od 998 eura na mesečnom nivou, pa idu do nekoliko desetina hiljada eura.

Ako tražite dugoročni uspeh i nacionalnu ili lokalnu vidljivost za svoje prisustvo na internetu, SEO usluge su vredne ulaganja. Profesionalne SEO usluge mogu pomoći u poboljšanju rangiranja vašeg sajta na pretraživačima, privlačenju ciljanog saobraćaja, povećanju posete fizičkim lokacijama, i unapređenju celokupne online performanse. Optimizacijom vašeg sajta za relevantne ključne reči, poboljšanjem strukture sajta, i primenom efikasnih strategija, SEO usluge mogu doprineti povećanju organskog saobraćaja, boljim stopama konverzije, i većem povratku uloženog.

Organske SEO usluge su napori u optimizaciji pretraživača koji ne podrazumevaju troškove oglašavanja (osim troškova angažovanja SEO agencije ili stručnjaka). Za razliku od plaćenih metoda koje uključuju sponzorisane liste ili oglase, organske SEO usluge optimizuju sadržaj, strukturu i celokupno online prisustvo veb lokacije kako bi prirodno poboljšale njenu vidljivost na stranicama rezultata pretrage (SERP-ovi). To uključuje strategijsku upotrebu ključnih reči, kreiranje visokokvalitetnog sadržaja, optimizaciju veb lokacije i izgradnju autoritativnih povratnih linkova.

Organski rezultat u SEO-u odnosi se na poziciju veb lokacije na stranici rezultata pretrage (SERP) koja nije plaćena putem oglašavanja. Za razliku od plaćenih oglasa, organski rezultati su rezultat relevantnosti i autoriteta veb lokacije u odnosu na upit korisnika. Ovi rezultati se smatraju prirodnim i postižu se kombinacijom organskih SEO usluga, kao što su optimizacija na stranici i van nje, poput optimizacije ključnih reči, kreiranja visokokvalitetnog sadržaja i razvoja povratnih linkova. Organski rezultat odražava sposobnost veb lokacije da se rangira na prirodan način na osnovu svog sadržaja i ukupne organske SEO strategije, bez oslanjanja na plaćene promocije.

SEO paketi obuhvataju raznovrsne usluge usmerene na poboljšanje vidljivosti na pretraživačima, uz dodatne napore na i van stranice kako bi se obradili različiti aspekti veb lokacije, uključujući, ali ne ograničavajući se na brzinu sajta, korisničku prijatnost, mobilnu prilagodljivost i indeksiranje. U Diџital-u, naši SEO paketi uključuju sledeće usluge:
Konkurentsko istraživanje: Ongoing analiza SEO strategija konkurenata. Identifikacija prednosti i nedostataka. Učenje iz najboljih praksi konkurenata i izbegavanje njihovih grešaka. Praćenje konkurentskih sajtova kako biste osigurali da vaša firma ostane konkurentna.
Usluge On-Page SEO strategije: Optimizacija pojedinačnih veb stranica sa SEO sadržajem za bolje rangiranje u pretrazi. Savetovanje o ažuriranju stranica na osnovu strategije ključnih reči i SEO ciljeva. Mapiranje URL-ova za ažuriranja, uključujući meta naslove, opise, alt oznake i h1 oznake. Mesečna evaluacija i prilagođavanje on-page SEO-a da bi se uskladili sa najnovijim algoritmima Google-a.
Izgradnja linkova: Ciljane strategije izgradnje linkova za povećanje autoriteta stranica. Izgradnja odnosa sa web sajtovima partnerima. Prilagođavanje linkova na osnovu zahteva industrije i izdavača. Praćenje performansi linkova i osiguravanje indeksiranja od strane pretraživača.
Tehnički SEO: Tehnički audit za identifikaciju problema na backend-u veb sajta. Implementacija tehničkih poboljšanja za besprekorno korisničko iskustvo. Mobilno prilagodljiva optimizacija za sve uređaje. Rešavanje problema poput sporih brzina učitavanja, ADA usaglašenosti i prekinutih povratnih linkova.
Istraživanje ključnih reči: Sprovođenje istraživanja ključnih reči na osnovu poslovnih potreba. Identifikacija fokusnih, primarnih i dugorečnih ključnih reči za svaku stranicu.
Lokalni SEO: Optimizacija organskih rezultata pretrage za lokalnu publiku. Analiza konkurencije, istraživanje ključnih reči i lokalni demografski podaci. Povećanje vidljivosti u lokalnim rezultatima pretrage.
Potpuni tehnički audit: Kompletni tehnički audit za identifikaciju problema poput duplog sadržaja i grešaka pri indeksiranju. Procena brzina učitavanja, mobilne pristupačnosti, ADA usaglašenosti i strukture veb sajta.
Marketing sadržaja: Implementacija ključnih reči u sadržaj na organski način. Analiza konkurenata i analiza praznina u sadržaju, sa sugestijama za poboljšanje sadržaja. Blogovanje i upravljanje blogovima. Optimizacija postojećeg sadržaja veb sajta (uključujući kopiju stranice i kopiju članka).
Izveštaji o SEO-u i konsultacije svake druge nedelje: Redovni audit za procenu performansi veb sajta. Implementacija tehničkih poboljšanja za besprekorno korisničko iskustvo. Mobilno prilagodljiva optimizacija za sve uređaje. Praćenje i odbacivanje potencijalnih povratnih linkova koji negativno utiču na performanse.
Da biste saznali više o cenama i našim organskim SEO uslugama, uključujući dodatne usluge koje nisu navedene gore, pošaljite nam e-poštu na upit@da.org.rs ili nas pozovite na 060.011.1448.

Da li je i BAŠ VAŠEM brendu potrebna jedna diџital agencija.

Upoznavanje i analiza.

Upoznajemo BAŠ VAŠ brend, ciljeve i izazove, predstavljamo naš tim, proces i rešenja. Pružamo detaljnu analizu kako bismo stvorili temelj za uspešnu strategiju optimizacije.

Onboarding / postavljanje projekta.

Formiramo tim koji će se posvetiti vašem projektu, obezbeđujući najviši nivo angažovanja i efikasnosti. Ovo je početak vaše SEO avanture.

Izrada strategije i plana projekta.

Sarađujemo sa vama kako bismo kreirali preciznu specifikaciju projekta. Implementacija je fleksibilna, ali sa jasnim ciljevima i rokovima kako bismo osigurali uspeh.

Razvoj i vođenje projekta.

Koristeći proverene procese i alate, sa transparentnom komunikacijom, isporučujemo kvalitetne rezultate faze po faze. Naš fokus je na postizanju vaših SEO ciljeva.

Testiranje, unapređivanje i potvrda.

Testiranje je ključno za postizanje optimalnih rezultata. Kroz iterativni proces, neprestano unapređujemo strategiju kako bismo postigli željene rezultate.

Lansiranje.

Kada postignemo željene rezultate i proverimo sve implementirane preporuke, lansiramo novi sajt ili unapređenu verziju sajta. Ovaj korak označava početak novog poglavlja u vašoj online prisutnosti.

Merenje i analitika.

Sve implementacije zahtevaju detaljna istraživanja i konstantno praćenje. Kroz analizu rezultata, identifikujemo prilike za unapređenje i optimizaciju vaše SEO strategije.

Praćenje i unapređivanje.

Proaktivno pratimo postavljene ciljeve i kontinuirano radimo na njihovom poboljšanju. Ovo je proces kontinuiranog razvoja i rasta vaše online prisutnosti.

marketing.
analiza.
strategija.
biznis.
media.
razvoj.
Scroll to top