WEB dizajn usluge

Naš tim stručnjaka za web dizajn i razvoj je ovde da vam pomogne prilikom razvoja web shopova i složenih web aplikacija koje su optimizovane za bolje rangiranje.

20+ godina radnog iskustva

Osvojite prvu stranu Google pretrage sa našim SEO uslugama

Većina preduzeća se bori da generiše konzistentne potencijalne klijente i prodaju. Kao jedna od najboljih SEO agencija u SAD-u, razvijamo prilagođene SEO usluge koje su dokazano efikasne u privlačenju više kupaca.

Zatražite besplatnu prilagođenu strategiju od naših stručnjaka!

dizajn
seo opimizacija
seo optimizacija
dizajn
ppc usluge

Kako možemo pomoći BAŠ VAŠEM brendu prilikom izrade web sajta?

dizajn
Web dizajn koji prodaje

Od koncepta do implementacije, naš vrhunski tim web programera i stručnjaka za integraciju sistema neumorno radi kako bi osigurao da vaša online prisutnost odražava BAŠ VAŠ brend i optimizuje angažovanje korisnika.

strategija
Strategija brenda kroz UI/UX

BAŠ VAŠ brend je jedinstven, i vaš web sajt treba to da odražava. Naš tim je vešt u kreiranju vizuelno upečatljivih sajtova koji oslikavaju stil i etos BAŠ VAŠEG brenda, tako da pričamo priču BAŠ VAŠEG brenda na najprivlačniji mogući način.

eCommerce
Razvoj web prodavnica

Naši paketi pružaju besprekorno eComm iskustvo sa sigurnom obradom plaćanja, prilagođenim narudžbenicama i mnogo više. Razumemo složenosti online prodaje i dizajniramo eComm rešenja prilagođena BAŠ VAŠEM brendu.

SEO
SEO optimizacija kao temelj

Proučavamo vašu konkurenciju i pratimo nove trendove SEO optimizacije kako bismo osigurali da se vaš sajt konstantno rangira visoko. Stalnim revidiranjem i upravljanjem vašim ključnim rečima, pomažemo vam da generišete više potencijalnih klijenata.

content
Pisanje originalnog sadržaja

Sadržaj web sajta je ključan, a mi smo majstori zanata. Naši specijalno kreirani SEO optimizovani tekstovi ciljaju relevantne ključne reči koje su vašem poslovanju potrebne za rangiranje, osiguravajući čvrstu SEO osnovu koja vas izdvaja od konkurencije.

posvećenost
Naša posvećenost BAŠ vama

Posvećeni smo pružanju vrhunske usluge u pravom vremenskom roku. Nećete čekati nekoliko meseci da vaš sajt bude pokrenut. Takođe ćete uživati u ličnoj podršci od strane posvećenog menadžera koji razume kako da postigne izvanredne rezultate za vas.

Da li je i BAŠ VAŠEM brendu potrebna jedna diџital agencija.

Upoznavanje i analiza.

Upoznajemo BAŠ VAŠ brend, ciljeve i izazove, predstavljamo naš tim, proces i rešenja. Pružamo detaljnu analizu kako bismo stvorili temelj za uspešnu strategiju optimizacije.

Onboarding / postavljanje projekta.

Formiramo tim koji će se posvetiti vašem projektu, obezbeđujući najviši nivo angažovanja i efikasnosti. Ovo je početak vaše SEO avanture.

Izrada strategije i plana projekta.

Sarađujemo sa vama kako bismo kreirali preciznu specifikaciju projekta. Implementacija je fleksibilna, ali sa jasnim ciljevima i rokovima kako bismo osigurali uspeh.

Razvoj i vođenje projekta.

Koristeći proverene procese i alate, sa transparentnom komunikacijom, isporučujemo kvalitetne rezultate faze po faze. Naš fokus je na postizanju vaših SEO ciljeva.

Testiranje, unapređivanje i potvrda.

Testiranje je ključno za postizanje optimalnih rezultata. Kroz iterativni proces, neprestano unapređujemo strategiju kako bismo postigli željene rezultate.

Lansiranje.

Kada postignemo željene rezultate i proverimo sve implementirane preporuke, lansiramo novi sajt ili unapređenu verziju sajta. Ovaj korak označava početak novog poglavlja u vašoj online prisutnosti.

Merenje i analitika.

Sve implementacije zahtevaju detaljna istraživanja i konstantno praćenje. Kroz analizu rezultata, identifikujemo prilike za unapređenje i optimizaciju vaše SEO strategije.

Praćenje i unapređivanje.

Proaktivno pratimo postavljene ciljeve i kontinuirano radimo na njihovom poboljšanju. Ovo je proces kontinuiranog razvoja i rasta vaše online prisutnosti..

marketing.
analiza.
strategija.
biznis.
media.
razvoj.
Scroll to top