PPC usluge

Kreiranje i upravljanje Google Ads kampanjama, optimizaciju oglasa za maksimalan ROI, detaljnu analizu i praćenje performansi, ciljanje relevantne publike za vaš biznis.

20+ godina radnog iskustva

Osvojite prvu stranu Google pretrage sa našim PPC uslugama

Većina preduzeća se bori da generiše konzistentne potencijalne klijente i prodaju. Kao jedna od najboljih PPC agencija u SAD-u, razvijamo prilagođene PPC usluge koje su dokazano efikasne u privlačenju više kupaca.

Zatražite besplatnu prilagođenu strategiju od naših stručnjaka!

dizajn
seo opimizacija
seo optimizacija
dizajn
ppc usluge

Da li je i BAŠ VAŠEM brendu potrebna jedna diџital agencija.

Upoznavanje i analiza.

Upoznajemo BAŠ VAŠ brend, ciljeve i izazove, predstavljamo naš tim, proces i rešenja. Pružamo detaljnu analizu kako bismo stvorili temelj za uspešnu strategiju.

Onboarding / postavljanje projekta.

Formiramo tim koji će se posvetiti vašem projektu, obezbeđujući najviši nivo angažovanja i efikasnosti. Ovo je početak vaše PPC avanture.

Izrada strategije i plana projekta.

Sarađujemo sa vama kako bismo kreirali preciznu specifikaciju projekta. Implementacija je fleksibilna, ali sa jasnim ciljevima i rokovima kako bismo osigurali uspeh.

Razvoj i vođenje projekta.

Koristeći proverene procese i alate, sa transparentnom komunikacijom, isporučujemo kvalitetne rezultate faze po faze. Naš fokus je na postizanju vaših PPC ciljeva.

Testiranje, unapređivanje i potvrda.

Testiranje je ključno za postizanje optimalnih rezultata. Kroz iterativni proces, neprestano unapređujemo strategiju kako bismo postigli željene rezultate.

Lansiranje.

Kada postignemo željene rezultate i proverimo sve implementirane preporuke, lansiramo novi sajt ili unapređenu verziju sajta. Ovaj korak označava početak novog poglavlja u vašoj online prisutnosti.

Merenje i analitika.

Sve implementacije zahtevaju detaljna istraživanja i konstantno praćenje. Kroz analizu rezultata, identifikujemo prilike za unapređenje i optimizaciju vaše PPC strategije.

Praćenje i unapređivanje.

Proaktivno pratimo postavljene ciljeve i kontinuirano radimo na njihovom poboljšanju. Ovo je proces kontinuiranog razvoja i rasta vaše online prisutnosti..

marketing.
analiza.
strategija.
biznis.
media.
razvoj.
Scroll to top